HOME

ONZE WINKELS

NIEUWS

CONTACT

ADRES & OPENINGSTIJDEN

AGENDA & KOOPZONDAGEN

VACATURES & STAGEPLAATSENBUDDHA TO BUDDHA

BIG BUDDHA TO BUDDHA EVENT

BTB SERVICE ATELIERTROUW- EN RELATIERINGEN

OUD GOUDWHATSAPP SHOP


ONZE PRODUCTEN

> MERKEN OVERZICHT
BUDDHA TO BUDDHA


Cuvi & Buddha to Buddha, love for life.


Buddha to Buddha staat voor vakmanschap, kwaliteit, passie en trots. Voor unieke, massief zilveren en gouden sieraden. Elke ring, elke armband en elke ketting wordt ontworpen in Amsterdam en gemaakt op Bali door lokale ambachtslieden handmatig vervaardigd. Een Buddha to Buddha-sieraad koester je je leven lang.

Cuvi is dé 4 sterren Premium Buddha to Buddha Gold dealer en een van de grootste verkooppunten in Nederland. We hebben enorm veel keuze en een grote voorraad. En we weten er ook nog eens alles van. Door onze vakkennis kunnen we je goed informeren en advies geven bij het uitkiezen van je sieraad.

Buddha to Buddha Jewellery is een levensstijl. Dit tijdloze, eigenzinnige sieradenmerk omarmt het leven in al zijn puurheid. Precies zoals wij dat doen!

Van Buddha to Buddha worden wij persoonlijk erg blij! Daarom organiseren wij elk jaar het grootste, langste en leukste Buddha to Buddha event van Nederland. Maar liefst elf (11!) dagen lang staat onze winkel compleet in het teken van dit geweldige merk.

Hou je onze Agenda in de gaten voor de data?

Disclaimer - Bestel voorwaarden - Actie voorwaarden


© 2022 Cuvi